Birgitte Christensen
 
Jeg bor i Fredericia og flytter til Fyn indenfor en overskuelig fremtid.
 
Jeg har en stor kærlighed for naturen og deltager aktivt i benyttelse af denne både som lystfisker, svampeplukker, fugleinteresseret mm. og opholder mig en stor del af tiden i naturen. Derfor har jeg også en stor interesse i at bevare den natur vi nu engang har, og desuden gøre mit til at forbedre bioversiteten. At deltage i frivilligt arbejde for at sikre de optimale forhold for ørrederne samt resten af vandløbets dyre og planteliv er en sag jeg brænder for og hvor jeg gerne vil gøre en stor indsats både hvad angår restaureringsprojekter, elfiskeriet både i forbindelse med  planlægningen og udførelsen.
 
Uddannelse:
-Social-og sundheds assistent
-Indenfor handel og kontor
-Lægeeksamineret massør
-Neorofysiurgisk massør
 
Arbejdet som:
-Social-og sundhedsassisten
-Handicaphjælper
-Butiksbestyrer
-Projektkoordinator
-Landbrugsmedhjælper
-Nødhjælpsarbejde
 
Frivilligt arbejde med blandt andet natur og miljøarbejde ungdomsråd mm.
 
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Lars Rix Petersen
 
Kasserer i Vandpleje Fyn
Kordinator i vandløbsrestaurering
 
Jeg er kasserer i Vandpleje fyn og har altid været knyttet til naturen. Som naturelsker og lystfisker er det fedt at kunne yde sit til at forbedre naturen. Især når det kommer til vores mange vandløb er der nok at komme igang med. Igennem mit arbejde som entreprenør/kloakmester igennem 30 år, har jeg opbygget en stor erfaring i løsning af mange forskellige opgaver og med mit kendskab til kørsel med de fleste arbejdsredskaber har jeg meget jeg kan tilbyde Vandpleje Fyn. Min hoved opgave i Vandpleje Fyn efter mit kasser job er restaurering af vandløb. Motto: Ingen opgave er for lille og ingen er for stor…….
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Mads Brødsgaard Andersen
 
Jeg er uddannet biolog fra Odense universitet og søger i øjeblikket job, jeg har en midlertidig stilling i Assens Kommune til slut maj, min primære opgave er at måle vandløb op. Vandløb er lidt gået hen og er blevet både min hverdag og fritid, men det er ikke noget der har givet mig kolde fødder for jeg husker 2 par sokker i støvlerne.
 
hvis i vil vide mere om mig og følge lidt med i det jeg laver er i også meget velkomne til at besøge min linkedin profil hvor i kan se i lidt større detalie.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Kenneth Birler
 
Jeg er i det daglige forpagter/vært på Broholm Slot og nyåbnede Fishinglodge Fyn ved Lundeborg på Østfyn.
Med en kæmpe appetit for naturen og en stor passion for lystfiskeri som stammer fra barnsben, har jeg i mere end 30 år været flittig bruger af naturen. Gennem de senere år har historien vist os i skandinavien at naturen kan vi ikke ta for givet, der er kræfter som ikke tillægger naturen og alt det den giver os som menneskehed stor nok betydning! Det fik mig efter opfordring til at gå ind i Vandpleje Fyn arbejdet, og selv om tiden jo løber stærkt for mange af os så håber jeg at mit bidrag i Vandplejen vil hjælpe naturen, og ikke mindst inspirere andre til at støtte op eller melde sig som hjælper ved de mange tiltag som udføres i regi af Vandpleje Fyn. Vi ses derude.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Chris Gregers Halling.

48 år og bosiddende i Årup.
Gift med Mette og har 3 voksne børn.
Tlf.: 30333607

Til dagligt arbejder jeg som logistikchef for en større virksomhed i Odense, hvor jeg har været de sidste 27 år.

Vandpleje relaterede oplysninger :
Har siddet i VPFs forretningsudvalg de sidste 2 år, herunder som næstformand igennem 2018.
Administrator i Facebookgruppen Bevar de forhadte vandløb.

Motivation:

Jeg brænder for beskyttelse og bevarelse af vores vandløb og den biodiversitet der er i og omkring dem.
Især de sidste nogle år, har debatten omkring vandløbene været voldsom og der har været store interessekonflikter omkring, hvad vores vandløb egentlig skulle bruges til.
Igennem VPF har jeg chancen for, at vise hvad vores vandløb betyder for vores land og hvorfor det er så vigtigt at pleje dem, på en ordentlig måde.
Jeg går ind for et bredt samarbejde mellem kommuner, lodsejere og grønne organisationer, men jeg går ikke på kompromis med vandplejens ideologi, når enkelte vandløb er i fare for forringelser.

Sammen med resten af forretningsudvalget i VPF er opgaven at forbedre forholdene for vandløb og vandrefisk i dem.
Dette primært ved fysisk udlægning af gydegrus, skjulesten og elfiskeri i det sene efterår.
Vandpleje Fyn er ikke en politisk organisation, men vi afholder os på ingen måde fra, at have en holdning til tingene og den fremfører vi rigtig gerne.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________